FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

STRAKS! ‘Real probleemloos lang Barca, Benfica grijpt Porto in de kladden’

Vanavond worden er weer diverse mooie wedstrijden gespeeld. Zo neemt Barcelona het op tegen Real Madrid in de strijd om de finale van de Copa del Rey, speelt Club Brugge in de Play Offs tegen KRC Genk en in Portugal spelen Benfica en FC Porto tegen elkaar in de Taca de Portugal! Niet verkeerd he, voor een woesndagavond! Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan nu een kijkje bij het wedkantoor ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten, je kunt direct je centen ophalen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze tijdelijke actie! (Schrijf je ook in met tablet of mobiel!)

 

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Barca – Real:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Club Brugge – Genk:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Benfica – Porto:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 3,65 x 3,95 x 3,50=1513,84 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *