FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘KLIK HIER als je VOETBALVERSTAND hebt!’

Vanavond om 20.45 spelen Real Madrid en Bayern Munchen tegen elkaar in de halve eindstrijd van de Champions League! Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan nu een kijkje bij het wedkantoor ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten, je kunt direct je centen ophalen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze tijdelijke actie! (Schrijf je ook in met tablet of mobiel!)

 

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Real – Bayern:

  • Real Madrid wint: 2,25
  • Gelijkspel: 3,70
  • Bayern Munchen wint: 3,05

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten voetbal en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 3,70=111 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *