‘Graziano Pelle weer in verband gebracht met FC Barcelona’

Weer valt de naam van Graziano Pelle bij FC Barcelona. De Catalanen overwegen hem aan te trekken om het spelsysteem te kunnen veranderen in geval van nood. Wanneer het combinatievoetbal niet werkt, wil Barca een andere optie hebben om in te zetten.

Het Spaanse medium Sport meldt dat het doelpuntengemiddelde en de kopkracht van de Italiaan een groot pluspunt zijn voor de Primera Division-club. De 28-jarige voorhoedespeler scoorde in 56 duels maar liefst vijftig doelpunten. Een spits is echter geen topprioriteit voor Barça, dat het liefst een centrale verdediger aantrekt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!