Vanavond Europa League! Hier klikken is vanavond 305 euro innen bij inschrijving!

Vanavond staan de returnwedstrijden in de halve eindstrijd van de Europa League op het programma. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan nu een kijkje bij het wedkantoor ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten, je kunt direct je centen ophalen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze tijdelijke actie! (Schrijf je ook in met tablet of mobiel!)

 

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Juventus – Benfica:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Valencia – Sevilla:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten voetbal en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 4,25 x 3,70= 471,75 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!