Vanavond Topwedstrijden! Play Offs NL, Real Madrid en Turkse bekerfinale! (Krijg 305 euro!)

Vanavond worden er weer mooie wedstrijden gespeeld op de velden. Zo speelt AZ tegen Heerenveen in de strijd om de Play Offs. Moet Real Madrid aan de bak tegen Valladolid. En kan Paris SG kampioen van Frankrijk worden! Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan nu een kijkje bij het wedkantoor ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten, je kunt direct je centen ophalen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze tijdelijke actie! (Ook voor tablet of mobiel!)

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd AZ – Heerenveen:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Valladolid – Real Madrid:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd PSG – Rennes:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 3,60 x 7,00 x 6,15=4649,40 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!