FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord contracteert middenvelder Shurendo Janga

Feyenoord heeft Shurendo Janga (16) zijn eerste profcontract gegeven. De jonge middenvelder tekent een contract tot 2017 bij de Rotterdammers. Technisch directeur Martin van Geel is onder de indruk van de jongeling.

“Het is niet iedereen gegeven om op 16-jarige leeftijd al een eerste profcontract te tekenen. Dit geeft aan dat wij heel veel vertrouwen hebben in Shurendo. Hij is bekend bij alle jeugdtrainers omdat hij al vanaf de F-jeugd in onze opleiding speelt en zij waren eenduidig in hun advies. Dit contract geeft Shurendo de rust om zich de komende jaren nog verder te ontwikkelen bij ons.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *