Fred Rutten: ‘Ik voel me een Feyenoorder’

Fred Rutten is nu officieel de nieuwe trainer van Feyenoord. De oefenmeester zette gisteren zijn handtekening onder een contract bij de Rotterdammers. Hij tekende tot medio 2015.

“Vanaf het moment dat ik mijn jawoord aan Feyenoord heb gegeven, voel ik me Feyenoorder. Nu ik heb getekend ben ik dat ook formeel, ik voel me een gelukkig mens”, jubelt Rutten op de clubsite van Feyenoord. De oefenmeester is erg blij dat zijn nieuwe werkgever het seizoen heeft afgesloten op de tweede plaats. “Het betekent dat we aan het begin van het nieuwe seizoen direct een aantal belangrijke Europese wedstrijden voor de boeg hebben.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!