FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord leert van AZ-transfer en wacht op bankgarantie voor De Vrij

Stefan de Vrij hoopt zijn transfer naar Lazio Roma voor de start van het WK afgerond te hebben. De Rotterdammers daarentegen wachten eerst op zekerheid, en willen dat de Italianen een bankgarantie afgeven. Hiermee heeft Feyenoord geleerd van de situatie tussen AZ en Parma, inzake de transfer van Graziano Pelle destijds.

Parma beloofde bij het aantrekken van Pellè van alles, maar het geld overmaken naar de Alkmaarse club bleek uiteindelijk niet te gebeuren toen de spits in zijn geboorteland was gearriveerd. Feyenoord heeft inmiddels in hoofdlijnen een akkoord met de nummer negen van het afgelopen seizoen, het is nu echter wachten op een bankgarantie. Als die bankgarantie niet komt, is er geen deal, meldt het Algemeen Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *