FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Roy Beerens ziet af van Feyenoord, en kiest voor Hertha BSC’

Roy Beerens staat op het punt om een contract te tekenen bij Hertha BSC. Dit weet Bild te melden. Hij zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Duitsers. Er zou zón 2,5 miljoen euro voor hem worden betaald.

Tijdens een bezoek aan Berlijn bereikte Beerens een akkoord met de club. De tweevoudig international van Nederland belde daarop Feyenoord af. Ook de Rotterdammers zouden in de markt zijn geweest voor Beerens. Doordat AZ op het punt staat een vervanger voor Beerens aan te trekken, Roda JC Kerkrade-aanvaller Guus Hupperts is op weg naar Alkmaar, staat niets de transfer van Beerens in de weg.

 

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *