FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Heerenveen-aankoop droomt ooit nog van Feyenoord

Jordy Buijs tekende onlangs een contract bij SC Heerenveen. de Friezen namen hem transfervrij over van NAC Breda, en hij zette zijn handtekening onder een contract voor twee jaar. Ook FC Groningen en het Griekse Panathinaikos waren in de markt voor de middenvelder. In de toekomst hoopt de speler uit Ridderkerk ooit nog eens voor Feyenoord te spelen.

“Misschien zit ik bij sc Heerenveen wel aan mijn top. Misschien ook niet. Natuurlijk zou het als kind van Rotterdam prachtig zijn als ik ooit nog voor Feyenoord mag voetballen, maar dat is iets voor later”, zo citeert Voetbal International.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *