FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord geinteresseerd in externe geldschieters’

Vrijwel alle clubs in het betaalde voetbal staan open voor de zogenaamde ‘third party ownerships’. Waar eerder bekend werd dat Twente en PSV openstaan voor dit begrip, is nu ook Feyenoord daarbij gekomen. Dat zegt Roberto Branco Martins, directeur van spelersmakelaar-belangenbehartiger Pro Agent tegenover BNR.

“We hebben een hele historie met investeringen in het voetbal, met zogenaamde suikerooms en supersponsors die ook een deel aan de clubs geven voor de aankoop van spelers”, zegt Branco Martins, die verder aangeeft dat ook clubs ‘uit het zuiden van het land’ mikken op externe investeerders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *