FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Everton zet in op Stefan de Vrij en voormalig PSV-spits’

Everton wil serieus werk gaan maken van Stefan de Vrij. Volgens Sky Sports is de manager Roberto Martinez erg geintesseerd in de diensten van de verdediger van Feyenoord. Ook aanvaller Jeremain Lens zou zijn interesse hebben gewekt. Beide spelers worden al een tijd gevolgd door het scouteingsapperaat van de club uit Liverpool.

Een jaar geleden waagde de Engelse subtopper nog een poging om Lens over te nemen van PSV, maar de Engelsen schrokken destijds van de vraagprijs waarop de pijlsnelle spits naar Dinamo Kiev vertrok. Daar wil hij alweer vertrekken, maar de transfersom bedraagt wederom zo’n tien miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *