‘Thaise zakenman wil Graziano Pelle naar de Premier League halen’

Het lijkt erop dat Graziano Pelle volgend seizoen niet meer bij Feyenoord speelt. Vanuit beide partijen wordt er sterk rekening gehouden met een vertrek. Één van de clubs die geinteresseerd is in de diensten van de Italiaan is het gepromoveerde Leicester City. Dit weet The Daily Mail te melden.

Leicester City, waar de steenrijke Thaise zakenman Vichai Srivaddhanaprabha voorzitter is, doet er op dit moment alles aan om de ploeg op zo veel mogelijk plekken te versterken. De club promoveerde vorig seizoen naar de Premier League en hoopt door gericht te investeren uit te groeien tot een stabiele club op het hoogste niveau. Pellè zou een belangrijke kandidaat voor de spitspositie zijn.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!