‘Doelpuntenmachine moet Graziano Pelle vervangen bij Feyenoord’

Feyenoord ziet in een oude bekende de ideale opvolger van Graziano Pelle. Doelpuntenmachine John Guidetti moet volgend seizoen namelijk zijn plaats in gaan nemen, mocht hij vertrekken uit Rotterdam. Dit weet The Daily Mail te melden.

Pelle staat momenteel in de nadrukkelijke belangstelling van het gepromoveerde Leicester City. Guidetti, die in het verleden op huurbasis al de harten van de Feyenoord-fans veroverde en nog altijd zeer populair is bij de achterban, is namelijk concreet in beeld. De Zweedse international wil en mag vertrekken bij Manchester City, waar hij geen perspectief op speeltijd heeft.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!