FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lex Immers volgt Koeman naar Southampton’

John van Zweden denkt dat Southampton zich snel bij Feyenoord meld voor Lex Immers. Vandaag zal Ronald Koeman daar zeer waarschijnlijk worden aangesteld als de nieuwe hoofdcoach, en toestemming hebben gekregen om de gesprekken te openen met enkele spelers.

“Lex Immers wordt de eerste aankoop van Koeman bij Southampton”, zo geeft de directeur van Swansea City aan op Twitter. De aanvallende middenvelder scoorde in 64 wedstrijden in totaal 24 keer voor de volksclub uit Rotterdam. In de Engelse media, waaronder bij The Daily Mail, is te lezen dat Koeman ook zeker Graziano Pellè mee zal nemen naar de nummer acht van de Premier League van het afgelopen seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *