FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord mengt zich in strijd om Karim Rekik’

Karim Rekik staat volgend seizoen nog onder contract bij Manchester City. Of hij daar een kans krijgt in het eerste elftal is nog afwachten, maar de kans is zeker aanwezig dat hij in aanmerking komt voor een nieuwe verhuurperiode. Volgens het Manchester Evening News zou Feyenoord dan in beeld komen op de speler op huurbasis over te nemen.

Feyenoord en Rekik zijn oude bekenden van elkaar. In 2011 maakte de verdediger de overstap van de jeugdopleiding van de Rotterdamse club naar Manchester City. Hij speelde vervolgens op huurbasis voor onder andere Blackburn Rovers en Portsmouth. In het seizoen 2013/2014 arriveerde hij op tijdelijke basis in Eindhoven om er te spelen voor PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *