‘Dirk Kuyt start als linksback tegen Chili’

Volgens de Telegraaf zal Oranje vanavond tegen Chili starten in een 5-3-2 systeem. De afgelopen dagen verschenen er veel berichten dat Van Gaal zou inzetten op een 4-3-3 systeem tegen de Chilenen, maar de opstelling blijft dus hetzelfde als tegen Spanje en Australie.

De geblesseerde Bruno Martins Indi zal vervangen worden voor Dirk Kuyt. De speler van Fenerbahçe zal niet als linksbuiten aan de wedstrijd beginnen, maar als linksback. Zie hieronder de vermoedelijke opstelling voor de wedstrijd van vanavond.

Cillessen; Janmaat, De Vrij, Vlaar, Blind, Kuyt; De Jong, Sneijder, Wijnaldum; Robben en Lens.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!