FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vraagt negen miljoen euro voor verdediger aan Newcastle United’

Mocht Newcastle United Daryl Janmaat willen overnemen van Feyenoord dan zal er diep in de buidel moeten worden getast. De Rotterdammers willen ongeveer negen miljoen euro voor hem ontvangen. Dit weet The Daily Star te melden.

Bij Feyenoord heeft Janmaat nog een contract dat loopt tot medio 2015. In een eerder stadium gaf hij al aan het liefst te willen vertrekken vanuit Rotterdam. Wanneer dat niet lukt, wil hij met de clubleiding om de tafel over zijn contract.

One thought on “‘Feyenoord vraagt negen miljoen euro voor verdediger aan Newcastle United’

  1. als feyenoord 6 miljoen kan vangen voor janmaat moeten zij dit doen volgend jaar gaat hij gratis weg

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *