FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Royston Drenthe staat open voor transfer naar Feyenoord’

Royston Drenthe staat niet onwelwillend tegen een overgang terug naar Feyenoord. In de zomer van 2007 vertrok hij daar om zijn geluk te beproeven bij Real Madrid.

Dit seizoen speelde hij bij het Engelse Reading. Hij moet daar nu weg omdat zijn salaris teveel drukt op de begroting. “Drenthe wil niet alleen terug om de club, maar ook omdat Rotterdam mijn ‘huis’ is. In negen jaar tijd heb ik veel meegemaakt. Een terugkeer naar Feyenoord of überhaupt naar Nederland zou ik never zien als een schande. De Nederlandse competitie is, in vergelijking tot waar ik heb gespeeld rustig en de mensen zijn nuchter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *