‘Bas Dost wil stap maken naar Feyenoord, en neemt genoegen met lager salaris’

Bas Dost ziet een overstap naar Feyenoord zitten. De speler van VFL Wolfsburg is daar niet altijd basisspeler en ziet in een stap naar Rotterdam mogelijkheden. Hij is enthousiast geworden na een gesprek met de directie van Feyenoord. Dit weet de Telegraaf te melden.

Dost is volgens de krant bereid om financieel in te leveren om zijn transfer naar Feyenoord mogelijk te maken. Wolfsburg wil Dost het liefst verkopen, Feyenoord zet in op een huurperiode met een optie tot koop. De Duitse club wil pas zaken doen nadat er een nieuwe spits is gepresenteerd in de Volkswagen-stad.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!