FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord is bijna weer een speler kwijt

Feyenoord en Lazio Roma lijken af te stevenen op een akkoord over de transfer Stefan de Vrij. De Italianen zouden het bod hebben verhoogd naar zeven miljoen euro, dit is bijna het bedrag dat Feyenoord voor hem zou willen hebben.

De Rotterdammers lieten eerder weten een bedrag van negen miljoen euro voor hem te willen ontvangen. Lazio wilde daar niet aan voldoen en de onderhandelingen leken stuk te lopen. Nu lijkt Lazio volgens Sky Sport Italia dan toch over de brug te gaan komen met vereiste geld en dat komende zondag tijdens een ontmoeting tussen beide clubs de transfer wordt afgerond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *