‘Feyenoord geinteresseerd in de diensten van Jens Toornstra’

Mocht Feyenoord deze transferperiode nog Jordy Clasie of Lex Immers kwijtraken dan zien ze in Jens Toornstra een potentiele vervanger. De middenvelder maakt momenteel furore bij FC Utrecht. In Utrecht heeft hij nog een contract dat loopt tot 2017.

Toornstra denkt op dit moment niet aan een vertrek en focust zich daarom op FC Utrecht. “En zoals het nu staat blijft dat ook zo”, reageert de middenvelder. “Ik ben het wel gewend dat ik altijd in verband word gebracht met andere clubs. Ik sluit me ervoor af, pas als mijn zaakwaarnemer belt dat er iets serieus speelt, laat ik me informeren.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!