FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bas Dost bereidt om salaris in te leveren voor Feyenoord’

Waar eerder bekend werd dat Bas Dost een overgang naar Feyenoord als een stap achteruit zou zien, blijkt niet te kloppen. Hij wil juist graag naar Rotterdam komen en is zelfs bereidt om daarvoor salaris te gaan inleveren.

Zijn zaakwaarnemer Henk Nienhuis houdt het op een ‘miscommunicatie’: “De gesprekken met Feyenoord zijn juist erg prettig geweest”, zegt hij in het Algemeen Dagblad. “We hebben een paar weken geleden in Zeist met Martin van Geel en Fred Rutten om de tafel gezeten. De laatste heeft toen heel duidelijk verteld wat zijn plannen zijn. Bas zou daarin uitstekend passen. Hij is heel enthousiast over Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *