FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord – Besiktas! ‘Klik hier en profiteer morgen flink van deze wedstrijd!’

Morgenanavond om 20.00 staat de wedstrijd Feyenoord – Besiktas op het programma. Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro gestort! Storten zelf is niet nodig, alleen maar registeren en je kunt je centen ophalen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan verdubbelen ze deze gewoon direct voor je! Mocht je dus 100 euro storten, dan krijg je er 100 extra bij! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze top actie! Wie wil er nu niet dik geld winnen zonder een risico te lopen?

Zie hieronder de notering voor deze wedstrijd:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten en een storting doen van 45 euro? Dan zou je er 45 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 50 x 3,30= 165,00 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Schrijf je nu hier in en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *