‘Feyenoord contracteert Bilal Basacikoglu voor vijf miljoen euro’

Feyenoord is verregaande onderhandeling met SC Heerenveen om de transfer van vleugelaanvaller Bilal Basacikoglu af te ronden. De Rotterdammers moeten vijf miljoen euro betalen om zijn contract dat loopt tot medio 2016 af te kopen van de Friezen.

Hans Vonk, technisch directeur bij de club uit Friesland, bevestigt het feit dat Heerenveen en Feyenoord afrondende gesprekken voeren over de transfer van de negentienjarige buitenspeler. “Het klopt dat we in gesprek zijn met Feyenoord over Bilal. En die verlopen goed. We zijn in een vergevorderd stadium aanbeland”, laat de beleidsbepaler weten. Naar verwachting wordt de transfer vanavond of anders morgen afgerond.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!