‘Feyenoord blijft hopen op Bas Dost of John Guidetti’

Feyenoord hoopt zich nog altijd te verstreken met een waardige opvolger van Graziano Pelle. Fred Rutten zou graag zien dat Bas Dost naar Rotterdam komt of anders publiekslieveling John Guidetti. Tegenover FC Rijnmond heeft hij laten weten dat de spits van VFL Wolfburg bovenaan zijn lijstje staat.

“Ik heb nog steeds contact met Dost. Zolang hij niet zegt: ‘vergeet het maar’, heb ik hoop”, zo vertelde Rutten. Ook John Guidetti, speler van Manchester City, staat op het verlanglijstje. “Martin (van Geel, red.) heeft contact met Guidetti. Daar ga ik niet over. Maar hij staat op het lijstje.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!