FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spits kiest binnen enkele uren voor Feyenoord of Turkse club’

Binnen enkele uren zal bekend wordne gemaakt waar Ömer Sismanoglu zijn carriere gaat voortzetten. De spits van Besiktas kan na de komst van Demba Ba niet meer rekenen op een basisplaats en wil weg. Feyenoord en Ekisehirspor zijn in de race om de 24-jarige aanvaller op huurbasis over te nemen. Dit weet Turkse Haber 1903 te melden.

Feyenoord is nog steeds op zoek naar een nieuwe centrumspits, nadat Graziano Pellè naar Southampton is vertrokken. Momenteel staat Mitchell te Vrede in de punt van de aanval, maar trainer Fred Rutten wil graag nog een aanvaller aan de selectie toevoegen.

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *