‘Feyenoord legt eerste bod van zes miljoen euro neer op spits van Napoli’

Feyenoord heeft serieuze interesse in Napoli-spits Duván Zapata. De Rotterdammers willen de speler graag huren van de Italiaanse club, maar in eerste instantie hebben ze geprobeerd om hem definitief over te nemen. Dit weten althans diverse Italiaanse media te melden.

Feyenoord zou een formeel bod van iets meer dan vijf miljoen euro hebben uitgebracht, wat door enkele variabele bonussen kon oplopen tot maximaal zes miljoen euro. Dat zou betekenen dat Napoli maximaal ‘maar’ anderhalf miljoen euro verlies zou lijden op de Colombiaans international. Napoli wees dit aanbod echter af.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!