‘Feyenoord hoeft geen heksenketel te verwachten tegen Besiktas’

Het lijkt erop dat Feyenoord woensdagavond geen heksenketel hoeft te verwachten in het treffen tegen Besiktas. Naar verluidt zijn er namelijk nog maar 20.000 kaarten verkocht voor het treffen van Besiktas tegen Feyenoord. Dit weet de Telegraaf te melden.

Het Atatürk Stadion biedt plaats aan 80.000 toeschouwers en vooraf werd verwacht dat het stadion afgeladen zou zijn. De wedstrijd is echter minder in trek dan vooraf gedacht en van een Turkse hel lijkt dan ook absoluut geen sprake. Voor de Rotterdammer is het erop of eronder. Ze moeten namelijk een 1-2 achterstand weten goed te maken.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!