FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord hoeft me niet te bellen, hebben me te veel pijn gedaan’

Kamohelo Mokotjo heeft over belangstelling totaal niet te klagen. Naar verluidt zijn Ajax en PSV in de markt voor de bepalende speler van PEC Zwolle en legde in een korte tijd beslag op de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Vorig seizoen maakte hij de overstap van Feyenoord naar PEC.

De Rotterdammers haalden Mokotjo in het verleden naar Nederland, maar slagen deed de voetballer niet in de Kuip. “Feyenoord hoeft niet meer te bellen. Die club heeft me te veel pijn gedaan”, zegt Mokotjo in het Algemeen Dagblad. Ondertussen lijkt een vertrek van de voetballer uit Zwolle onafwendbaar. De krant schrijft dat PEC Zwolle, wanneer het juiste bod binnenkomt, mee zal werken aan een transfer van de alleskunner.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *