FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bas Dost onhaalbaar voor Feyenoord, Rotterdammers in gesprek met John Guidetti’

Feyenoord heeft de komst van Bas Dost inmiddels uit het hoofd gezet. Volgens tecnhisch directeur Martin van Geel is deze transfer in haar geheel van de baan.

Nu de komst van Bas Dost over en sluiten is, blijven er twee kandidaten over. Voor Duvan Zapata van Napoli reisde Van Geel naar Italië af. “Ik lieg niet, dus ook nu niet: ik ben in Napels geweest, maar hoe onderhandelingen verlopen, daarop ga ik nooit in. Dus nu ook niet.” De andere optie is publiekslieveling John Guidetti. “Ook met Guidetti praten we, ja. Hij traint al de hele voorbereiding mee met City en valt af en toe in. Dat ik dit zeg, duidt erop dat we hem intensief volgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *