FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VIDEO: Samenvatting Besiktas – Feyenoord (3-1) Champions League


Besiktas Feyenoord door goalsandmore

Feyenoord is er niet in geslaagd om de volgende voorronde in de Champions League te behalen. In Istanbul verloren de Rotterdammers vanavond met 3-1 van het Turkse Besiktas. In de thuiswedstrijd vorige week werd met 1-2 verloren.

Demba Ba maakte in de eerste helft de 1-0 na een fout van verdediger Sven van Beek. In de tweede helft kwam Feyenoord langszij door een prachtige treffer van Elvis Manu. Even leken de Feyenoorders om voorsprong te komen via Lex Immers. Hij kreeg een goede mogelijkheid om de 1-2 binnen te schieten. Even later was het weer Demba Ba die de 2-1 binnenschoot voor de Turken. Na een mislukte terugspeelbal van Terence Kongolo maakte de spits ook nog zijn derde doelpunt van de avond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *