Feyenoord krikt begroting flink op en schaart zich achter Ajax en PSV

Feyenoord heeft haar begroting dit seizoen opgeschroefd van 41 naar 49 miljoen euro. Dit weet het Financieel Dagblad te melden. Dit is mogelijk door het goede financiele beleid dat is gevoerd door de Rotterdammers de afgelopen jaren. Met deze bedragen schaart Feyenoord zich achter Ajax en PSV.

Ajax heeft met een begroting van 65 miljoen euro nog altijd het meeste te besteden van alle clubs uit de Eredivisie. PSV volgt op plek twee en heeft een begroting van zestig miljoen euro. FC Twente, dat vorig jaar nog de derde begroting van Nederland had, zakte van 45.7 naar 44.5 miljoen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!