‘Jens Toornstra moet tussen de acht en tien miljoen euro kosten’

Jens Toornstra lijkt onhaalbaar voor geinteresseerde clubs uit de Eredivisie. FC Utrecht wil de absolute hoofdprijs ontvangen voor de middenvelder en denkt aan een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro. Naar verluidt zijn FC Twente en Feyenoord in de markt voor de speler. Hij heeft in Utrecht nog een contract tot 2017.

“Formeel heeft zich nog niemand bij ons gemeld voor Toornstra”, laat algemeen directeur Wilco van Schaik weten aan Voetbal International. “Jens is een heel belangrijke speler voor ons, heeft nog een driejarig contract en van hem is er maar één in Nederland. Dus het mag duidelijk zijn dat we ons terughoudend opstellen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!