Martin van Geel: ‘Transfersom en salaris te gortig van topkandidaat’

Feyenoord hoopt zich erg graag te versterken met John Guidetti maar loopt wel tegen wat strubbelingen aan. Martin van Geel vindt dat zowel City als Guidetti water bij de wijn moeten doen. De transfersom en het salaris voor de speler zijn niet voor de Rotterdammers op te brengen.

Guidetti moet zón vijf miljoen euro kosten en een salaris verdienen van twee miljoen euro per jaar. De spits is inmiddels gepromoveerd tot topkandidaat. Nadat de Rotterdammers er niet in slaagden om Bas Dost van VfL Wolfsburg en Duvan Zapata van Napoli op korte termijn binnen te hengelen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!