‘Feyenoord biedt Ziyech een hoger salaris dan FC Twente’

Hakim Ziyech lijkt zijn laatste wedstrijd voor Heerenveen gespeeld te hebben. FC Twente en Feyenoord willen er namelijk alles aan doen om de veelzijdige middenvelder te contracteren.

Het Algemeen Dagblad meldt dat de aanbieding die Feyenoord Ziyech kan doen een stuk hoger ligt dan de financiële mogelijkheden van FC Twente. De Tukkers hebben echter een rol op de favoriete positie van Ziyech kort achter de spits klaarliggen voor de middenvelder, terwijl Ziyech in Rotterdam op Lex Immers stuit. In dat geval zou Ziyech, vrijdagavond nog trefzeker tegen Feyenoord in de Eredivisie (1-1), een linie zakken op het veld.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!