FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Transfer Jordy Clasie afhankelijk van treffen tussen Lille en Porto’

Jordy Clasie is nog altijd speler van Feyenoord. FC Porto is erg geinteresseerd in de sterkhouder van Feyenoord maar lijkt financieel niet krachtig genoeg om hem binnen te halen. Feyenoord lijkt een nieuw miljoenenbod tegemoet te kunnen zien als Porto ten koste van Lille zich weten te plaatsen voor de Champions League.

FC Porto maakt in een dubbele krachtmeting met Lille uit wie de groepsfase van de Champions League of Europa League gaat spelen. In het laatstgenoemde toernooi kan maximaal 9,9 miljoen euro worden verdiend, indien alle wedstrijden in winst worden omgezet. In de Champions League daarentegen wacht het grote geld. Het afdwingen van een toegangsbewijs voor de groepsfase wordt al met 8,6 miljoen euro beloond en daarna wordt per punt uitbetaald.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *