FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Karim El Ahmadi staat voor een terugkeer naar Feyenoord’

Karim El Ahmadi staat voor een terugkeer naar de eredivisie. De middenvelder van Aston Villa staat namelijk in de belangstelling van zijn oude ploeg Feyenoord. In Birmingham heeft hij nog een contract tot volgend jaar, maar zou openstaan voor een vertrek wegens het missen van zijn vrienden en kennissen. Ook zou hij weer graag onder zijn oude coach Fred Rutten willen werken.

De club uit Rotterdam-Zuid heeft volgens het dagblad al een meerjarig contract voor de 29-jarige middenvelder klaarliggen, maar moet nog wel overeenstemming met de Premier League-club zien te bereiken. De Marokkaans international speelde sinds de zomer van 2012, toen hij voor circa 2,5 miljoen euro van Feyenoord naar Birmingham ging, 47 officiële duels voor the Villans.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *