‘Feyenoord richt pijlen op voormalig spits van Ajax’

Feyenoord heeft interesse in Dario Cvitanich. De voormalig aanvaller van Ajax maakt momenteel furore bij het Franse Nice. Afgelopen zaterdag reisde trainer Fred Rutten naar Frankrijk om het duel tussen Nice en Bordeaux te aanschouwen. Dit werd uiteindelijk 1-3.

De Rotterdammers zijn nog altijd opzoek naar een spits sinds het vertrek van sterspeler Graziano Pelle. Cvitanich maakte tot dusver in zestig Ligue 1-duels 27 doelpunten voor Nice. De Nederlandse competitie is bekend terrein voor de Argentijn. Tussen 2008 en 2011 stodn hij onder contract bij Ajax en maakte daar elf goals in 42 wedstrijden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!