FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan Bas Dost op huurbasis overnemen van VFL Wolfsburg’

Feyenoord krijgt de kans om Bas Dost op huurbasis over te nemen van VFL Wolfsburg. Wel moeten de Rotterdammers een flinke huursom overmaken naar de Duitse club van maar liefst 1,5 miljoen euro. Of de Rotterdammers dit willen betalen is niet bekend. Dit weet Voetbal International te melden.

Mocht de komst van Bas Dost niet doorgaan dan zullen Mitchell te Vrede en Colin Kazim-Richards moeten uitvechten wie de eerste spits gaat worden. Eerder was John Guidetti nog in beeld bij de Rotetrdammers, maar ze zijn geschrokken van zijn medisch dossier, en vinden het risico dus te groot. Daarnaast waren ook Luuk de Jong, Duvan Zapata in beeld maar beide spelers waren financieel onhaalbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *