FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Man United deed Kenneth Vermeer op laatste moment een aanbieding’

Kenneth Vermeer zal vandaag zijn transfer naar Feyenoord gaan afronden. Toch kwam er op het laatste moment nog een bizarre aanbieding van Manchester United voorbij. De Mancunians wilden hem namelijk aantrekken als tweede keeper achter David de Gea. Vermeer weigerde dit omdat hij Feyenoord al zijn ja-woord had gegeven. Dit weet de Telegraaf te melden.

De doelman is al heel zijn leven een man van zijn woord en piekerde er niet over om Feyenoord nog in te ruilen voor Manchester United. Volgens De Telegraaf wilden de Engelsen zelfs zover gaan dat ze bereid waren Anders Lindegaard op hun beurt af te staan aan Feyenoord. “Als Vermeer maar naar Manchester kwam”, zo claimt de scribent van het dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *