‘Warner Hahn niet content met behandeling van Feyenoord’

Voor Warner Hahn waren de afgelopen dagen nogal hectisch. De speler werd halsoverkop verhuurd aan PEC Zwolle, nadat Feyenoord Kenneth Vermeer naar de Kuip haalde. Hahn werd hierdoor derde keeper en kwam in een uitzichtloze situatie terecht. De jeugdinternational hoopte bij Feyenoord de concurrentiestrijd aan te gaan met Erwin Mulder.

“Het is niet netjes hoe dat allemaal gegaan is”, reageert Hahn in het Algemeen Dagblad op de turbulente slotdagen van de transfermarkt. “Dat had wel anders gekund.” “Voor mij heeft het natuurlijk geen zin om derde keeper te worden.”, vervolgt Hahn. “Volgens mij hadden ze me al bij Excelsior gestald, voordat ik zelf op de hoogte was van de komst van Vermeer. Maar ik wil graag zelf de regie houden.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!