‘Willem van Hanegem maakt gehakt van nieuwe Feyenoord-aanwinst’

Willem van Hanegem is niet echt onder de indruk van de nieuwe aanwinst Colin Kazim-Richards. De oud-sterspeler van de Rotterdammers zag de speler maandag in actie komen in een wedstrijd van de beloften en het spel van de aanvaller kon hem niet bekoren.

“Ik heb dat beertje Beertje Colargol ook zien spelen”, verwijst Van Hanegem in gesprek met RTV Rijnmond naar het fictieve beertje, dat een personage is in een Franse kinderboekenreeks. Van Beertje Colargol werd rond 1970 ook een poppentelevisieserie gemaakt. “Hij deed mij echt aan Beertje denken, hij loopt ook een beetje zo.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!