FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

WTF!: Verzorgster pijpt speler tijdens titelfeest!

Een opvallend bericht vandaag uit de Zwitserse competitie. Een verzorgster van de club FC Lenzburg zou zich tijdens het titelfeest van die club hebben misdragen. De verzorgster genaamd Carmen (41) zou ten overstaan van de spelersgroep een 20-jarige speler oraal hebben bevredigd. Dit voorval werd opgenomen en razendsnel verspreid via het internet. De verzorgster is ontslagen.

“Ik ben de zondebok”, reageert ze. ”Iemand moest de schuld krijgen, ik was blijkbaar het makkelijkste slachtoffer. Ik herinner me niets meer van wat er gebeurd is. Iemand moet iets in mijn drankje gegooid hebben, want later moest ik een paar keer overgeven. Jammer dat het zo is gelopen, maar ik ben nu wel mijn job kwijt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *