‘Feyenoord steekt boven Galatasaray en Fenerbahce uit’

Feyenoord verloor afgelopen zaterdag met 1-2 van Willen II. Het lichtpuntje in de duisternis was nieuweling Colin Kazim-Richards. De aanvaller kwam als invaller binnen het veld en maakte op een fraaie manier een treffer. Ook was hij dichtbij de gelijkmaker door een omhaal bijna binnen te schieten.

De in Engeland geboren Turk is één klap verliefd geworden op de Rotterdamse club. “Ik heb bij Galatasaray, Olympiacos en Fenerbahçe gespeeld, maar deze club steekt boven die andere uit”, zegt Kazim-Richards tegen De Telegraaf. “Ik weet dat ik hier verschrikkelijk mijn best moet doen om het shirt van Feyenoord te mogen dragen. Ik zal het niet cadeau krijgen. Maar ik heb er alles voor over, want dit is zo’n prachtige kans in mijn loopbaan en ik wil iedereen bij Feyenoord terugbetalen voor het vertrouwen dat ze in me hebben.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!