FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-selectie wil Joris Mathijsen niet meer in de basis hebben

Joris Mathijsen lijkt een beetje te hebben afgedaan bij zijn medespelers. Het merendeel zou hem buiten de basis willen laten voor de rest van het seizoen. De voorkeur in het centrum zou uitgaan naar Sven van Beek in combinatie met Terence Kongolo. Ook trainer Fred Rutten zou overtuigd zijn geraakt van dit koppel. Dit weet de Telegraaf te melden.

De spelers van Feyenoord hebben tevens aangegeven aanvallend te willen spelen in een 4-3-3 formatie met snelle buitenspelers. Dat betekent dat Jens Toornstra zich, wat de selectie betreft, op het middenveld moet richten. Rutten ziet de aankoop echter ook als een geschikte kandidaat om hangend als rechterspits te fungeren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *