Kazim-Richards hoopt nu al dat Feyenoord zijn optie licht

Colin Kazim-Richards is tevreden bij Feyenoord. In de klassieker maakte hij zijn basisdebuut voor de Rotterdammers en dat smaakte direct naar meer. De 28-jarige huurling van Fenerbahce wil belangrijk zijn voor Feyenoord en uitgroeien tot een publiekslieveling in de Kuip.

Tegenover RTV Rijnmond zegt hij: ‘Ik wil hier blijven, hoop dat Feyenoord de optie licht. Voel me fijn hier. Bij andere clubs ben ik weggegaan omdat mijn familie niet happy was of door politieke spelletjes, niet betaald krijgen op tijd bijvoorbeeld. Veel mensen weten dat niet. Ze zien alleen wat op papier staat en dat ik niet veel gespeeld heb.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!