Sven van Beek en Kenneth Vermeer opgeroepen voor Oranje

Bondscoach Guus Hiddink heeft weer de nodige verrassingen opgeroepen voor de duels van Oranje tegen Kazachstan en IJsland. Kenneth Vermeer en Sven van Beek zitten namelijk in de voorselectie. Naast deze twee zijn ook Davy Propper, Quincy Promes en Jeffrey Bruma opgeroepen.

Hieronder de voorlopige selectie:

Doel: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV).

Defensie: Sven van Beek (Feyenoord), Jeffrey Bruma (PSV), Virgil van Dijk (Celtic), Daryl Janmaat (Newcastle United), Bruno Martins Indi (FC Porto), Erik Pieters (Stoke City), Joël Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Stefan de Vrij (Lazio Roma), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain),

Middenveld: Ibrahim Afellay (Olympiakos), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Queens Park Rangers), Nigel de Jong (AC Milan), Davy Klaassen (Ajax), Davy Pröpper (Vitesse), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV)

Aanval: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Quincy Promes (Spartak Moskou), Arjen Robben (Bayern München)Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!