Feyenoord wil sterke serie tegen Belgsiche clubs uitbreiden

Feyenoord speelt vanavond in de strijd om de Europa League tegen het Belgische Standard Luik. De Rotterdammers gaan proberen om hun ongeslagen thuisstatus te behouden tegen Belgische clubs. In totaal speelde ze drie in de Kuip tegen clubs uit het buurland.

In de jaargang 1973/1974 won Feyenoord in UEFA Cup-verband met 2-0 van Standard Luik. Drie seizoenen later speelden de Rotterdammers doelpuntloos gelijk tegen RWDM in hetzelfde toernooi. De laatste keer dat Feyenoord in eigen huis aantrad tegen een Belgische club was in 2010, toen met 1-0 van AA Gent werd gewonnen in de voorronde van de Europa League.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!