FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Kazim-Richards was zo slecht, hij verloor elk duel’

Wim Kieft was vanavond niet zo blij met de prestatie van Colin Kazim-Richards. De analist heeft zich negentig minuten zitten ergeren aan de spits van Feyenoord. Feyenoord won het treffen met Standard Luik wel. In de eigen Kuip werd het 2-1.

“Ik vond Kazim Richards zo slecht, hij verliest ook gewoon ondanks zijn lichaam ieder duel. Je moet hem wel nageven dat hij er met passie en strijd vol voor gaat. Uiteindelijk komt er echt niets uit.” Dat Fred Rutten hem liet staan kon Kieft deels nog wel begrijpen.

“Je hoopt als trainer dat hij er doorheen komt. Het probleem is dat hij ook totaal niet voetbalt.” Kieft zou dan ook ingrijpen. “Met Mitchell te Vrede heb je iemand achter de hand die de bal wel kan vasthouden. Dat brengt je tenminste verder.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *